Ahlvar Gallery

Ahlvar Gallery
Producten per pagina 
Producten per pagina 


                    Ahlvar Gallery                       

Ahlvar Gallery, opgericht in 2013, vernieuwt de iconische zijden blouse voor de stedelijke vrouw. Door vloeiende, alledaagse zijden stukken te combineren met meer traditionele klassiekers, probeert de Zweedse ontwerper en oprichter Frida Ahlvarsson het idee van tijdloze kleding opnieuw te definiëren.
 
Eigen label

Na tien jaar als designer voor andere merken te hebben gewerkt, besloot zij haar dromen te volgen en haar eigen label te creëren. Ze wilde een perfecte blouse creëren die je perfect kunt combineren met een zwarte broek en hoge hakken. Een tijdloze blouse die niet te schattig en niet te damesachtig is. Een blouse die sensualiteit uitstraalt zonder het te overdrijven.
 
Oog voor detail
 
De focus van het merk ligt op de blouses. De blouses stralen vrouwelijkheid uit, door het gebruik van unieke naden en snitten krijgen de blouses een uitzonderlijke charme. Met een vleugje ‘trompe l’oeil’ (houd het oog voor de gek) wordt het silhouet versterkt. De blouses moeten van hoge kwaliteit zijn maar ook ongecompliceerd en gemakkelijk te dragen zijn. Een tijdloze collectie die een perfecte balans vindt tussen draagbaar en uniek

Navigatie