Beatrice

Beatrice
Producten per pagina 
Producten per pagina 


 

Beatrice

Plissè spa is een Italiaans modehuis dat al dertig jaar de knowhow en authenticiteit van de Italiaanse smaak combineert met een avant-garde zakelijke stijl. Plissè spa heeft zichzelf altijd als doel gesteld om over de hele wereld te groeien met behoud van een bedrijfsstructuur met steeds meer geïnternaliseerde productieprocessen, waardoor de uitwisseling van ideeën tussen mensen mogelijk is. 

 Kwaliteit en esthetiek

 De kwaliteit en esthetiek van de lijn zijn het resultaat van een verenigd team dat samenwerkt om een ​​'Made in Italy-product' te creëren dat perfect integreert in de huidige markt. Plissè is aanwezig op de grootste internationale markten: Verenigde Staten, Midden-Oosten, Rusland, Europa en de Balkan.


Oog voor detail 

"De waarde van een bedrijf is de waarde van de individuen waaruit het bestaat." Dit is het motto dat Plissè altijd heeft geïnspireerd tot een beleid om haar personeel en hun talenten te valoriseren. Met een zeer laag personeelsverloop investeert Plissé in zijn mensen en gelooft dat het aangaan van langdurige relaties fundamenteel is voor het creëren van een solide bedrijfsidentiteit. Tot op heden is het hoofdkantoor van Plissè het knooppunt met verschillende afdelingen, van het stijlbureau, modellering, prototyping en productieknipsel tot de commerciële en administratieve kantoren. Al deze teams werken intern samen met het bedrijf; daarbij blijft een uitstekende controle over het product, de kwaliteit en de commerciële investeringen behouden.


 

 


 
 


 
 
  
 

Navigatie