Closed

Closed
Producten per pagina 
Producten per pagina 


Closed
 
Closed is een modemerk dat zijn sporen zeker verdiend heeft in de ruim 35 jaar waarin het merk bestaat. Closed werd in 1978 opgericht in Italië en wordt vandaag de dag gerund vanuit Duitsland. Het merk Closed maakt wereldwijd furore met aansprekende kleding van bijzonder goede kwaliteit. De Italiaanse oorsprong is nog goed te zien aan alle verfijnde ontwerpen die het merk tot een bijzondere speler in de modebranche maakt

Trendy looks
 
De collectie van Closed is te bewonderen in een gevarieerde sortering van kleding voor moderne dames die gaan voor een temperamentvolle stijl. Over de ontwerpen is goed nagedacht door designers met veel liefde voor het ambachtelijke modevak. Traditionele technieken zijn samengevoegd met moderne inzichten en eigentijdse soepele stoffen die Closed verwerkt in kleding met pasvormen die onnavolgbaar vervaardigd zijn. Alle kleding van Closed valt hierdoor erg goed en geeft je veel comfort en bewegingsvrijheid. Kleurgebruik en de toepassing van bijzondere details, zijn helemaal van deze tijd en je zit dan ook zeker goed met jouw persoonlijke greep uit deze tijdloze collectie met zijn smaakvolle trendy looks.

Styling met je eigen kleding van huis
 
De kleding van Closed is niet alleen aantrekkelijk, maar doet zelfs een stapje meer dan dat. Uitdagende nieuwe designs maken van de modellen in deze collectie echte eyecatchers die een belangrijke rol willen en kunnen spelen in jouw garderobe. Vooral de geweldige jeans van Closed kunnen een vooraanstaande rol spelen als basis voor jouw totale kledingstijl die je kunt completeren met alle andere fraaie mode van het merk of jouw favoriete kleding die je thuis al in je kast hebt liggen of hangen. Closed wil jou graag overtuigen van de weergaloze wisselwerking tussen elegant Italiaans design en Duitse degelijkheid. Closed is van alle markten thuis en heeft ook voor jou precies datgene wat je nog zoekt in mode.

 

Navigatie