Essentiel

Producten per pagina 
Producten per pagina 


Met een aangeboren modegevoel start Esfan Eghtessadi, zoon van modeontwerpster Nicole Cadine, in 1999 samen met zijn vrouw Inge Onsea het kleurrijke Essentiel. Vanuit hun appartement is Essentiel van t-shirt merk, met vier modellen in 20 kleuren, uitgegroeid tot een prachtige en uitgebreide pret-a-portercollectie voor mannen en vrouwen. De Essentiel collecties zijn te herkennen aan het trendy materiaal- en kleurgebruik en natuurlijk de bijzondere patronen en prints. Inmiddels is Essentiel uitgegroeid tot een internationaal merk met vestigingen wereldwijd.

Essentiel collectie voorjaar/zomer 2017

De Essentiel voorjaar/zomer collectie 2017 is lekker speels met soepele rokken, gekleurde prints en pailletten. Kenmerkend aan de Essentiel Antwerp collectie voorjaar/zomer 2017 is de mix tussen casual en vrouwelijk. Combineer de vrouwelijke Essentiel plooirokken met de casual Essentiel sweaters en Essentiel T-shirts voor een up-to-date look. Fleur je garderobe op met de Essentiel Antwerp voorjaar/zomer 2017 collectie!

Essentiel collectie najaar/winter 2017-2018

De Essentiel najaar/winter 2017-2018 collectie bestaat uit prachtige essentials. De Essentiel collectie laat zich kenmerken door simpele silhouetten en opvallende prints. In de Essentiel najaar/winter 2017-2018 collectie hebben wij Essentiel jurken, rokken, jasjes, tops, blouses en Essentiel accessoires zoals Essentiel sjaals en Essentiel broches.

Essentiel online bestellen

Heb je jouw perfecte Essentiel jurk, rok, top, blouse of accessoires gevonden? Bestel Essentiel direct online of kom naar onze winkel in Amsterdam.

Website: https://www.marjalamme.nl/Essentiel/

Navigatie