Goldbergh

Goldbergh
Producten per pagina 
Producten per pagina 




Goldbergh

Goldbergh staat voor luxe, kwaliteit en vertrouwen. De kenmerkende stijl is zeer vrouwelijk met een klassiek silhouet en verrassende, opvallende mode-elementen. Met de focus op fashion, fun en de perfect passende sport- en ski-kleding is Goldbergh meteen een succes op de piste en op de catwalk.

Vrijheid en zelfvertrouwen 

Goldbergh integreert mode in het ontwerpen van sportkleding en neemt vrouwen in stijl mee de berg op of de stad in. De collectie is ontworpen om vrouwen de vrijheid te geven om vol zelfvertrouwen te bewegen, of ze nu nieuwe hoogten in de sneeuw veroveren of hun grenzen verleggen in de sportschool. Erkend over de hele wereld voor premium kwaliteit en vakmanschap, Goldbergh is de eerste keuze voor topsporters en vrouwen die er gewoon van houden om actief te zijn en er fantastisch uit te zien.


Comfort en stijl

 
Comfort en stijl gaan niet altijd samen en toch wisten de designers van Goldbergh dit perfect met elkaar te combineren. Zo ben je met goldbergh dameskleding, goldbergh sportkleding, truien en vesten van goldbergh én onmisbare goldbergh accessoires verzekerd van een warme, comfortabele ski-reis: geheel in stijl. In de laatste collectie van sportkleding van Goldbergh vind je de nieuwste trends op het gebied van ski-mode: van jackets met een metallic finish, tot luipaarddessins en tekstprints. Ontdek het assortiment en geniet van de sneeuw, zon en jouw nieuwe ski-look!

Navigatie