Goldbergh

Goldbergh
Producten per pagina 
Producten per pagina 


Goldbergh

Goldbergh belichaamt luxe, kwaliteit en betrouwbaarheid met een kenmerkende stijl die zeer vrouwelijk is, voorzien van een klassiek silhouet en verrassende, opvallende modieuze elementen. De gerichte aandacht voor mode, plezier en perfect passende sport- en ski-kleding maakt Goldbergh direct zowel op de piste als in het dagelijks leven een succes.

Goldbergh integreert mode in het ontwerpen van sportkleding en neemt vrouwen op stijlvolle wijze mee de bergen in of de stad in. De collectie is ontworpen om vrouwen de vrijheid te geven om zelfverzekerd te bewegen, of ze nu nieuwe hoogten in de sneeuw bereiken of hun grenzen verleggen in de sportschool.

Comfort en stijl gaan niet altijd hand in hand, maar de ontwerpers van Goldbergh hebben dit perfect weten te combineren. Met Goldbergh dameskleding, sportkleding, truien, vesten en onmisbare accessoires ben je verzekerd van een warme, comfortabele ski-reis, geheel in stijl. Ontdek het diverse assortiment en geniet van de sneeuw, de zon en jouw nieuwe ski-look!

Navigatie