Isabelle Blanche

Isabelle Blanche
Producten per pagina 
Producten per pagina 


Isabelle Blanche
 
Isabelle Blanche is geboren uit een droom om een ​​onafhankelijk merk op te richten met de kenmerken van luxe mode, met behoud van het perfecte evenwicht tussen kwaliteit, prijs en distributie. Hun kenmerkende stijl combineert moderne vrouwelijkheid met archetypische kleermakersinterpretaties, waardoor grillig verfijnde kleding ontstaat voor meisjes die graag naar de wereld reizen.

Isabelle Blanche belichaamt de mentaliteit van de dynamische alledaagse vrouw en biedt kledingstukken waarmee iedereen zich mooi zal voelen. Kwaliteit, maatvoering en pasvorm blijven waar, comfortabel en gemaakt voor alle lichaamstypes. Het familiebedrijf is opgericht door tweede generatie kledingfabrikanten in Italië, met de expertise in het maken en passen van kleding. De oprichters woonden vele jaren in Parijs en werden verliefd op de pittoreske metropool, wat hen inspireerde om terug te keren naar hun Toscaanse oorsprong met de visie om dit kosmopolitisch geïnspireerde label op te richten.

De aanwezigheid van Isabelle Blanche wordt steeds groter en hun internationale ontwerpteam blijft kleding maken voor de invloedrijke, charismatische en avant-garde.

Laat Isabelle Blanche je fantasie-expeditie in onze fantastische wereld inspireren.

Navigatie