Isabelle Blanche

Isabelle Blanche
Producten per pagina 
Producten per pagina 


Isabelle Blanche

BRAND PHILOSOPHY

Isabelle Blanche is geboren uit een droom om een ​​onafhankelijk merk op te richten met de kenmerken van luxe mode, met behoud van het perfecte evenwicht tussen kwaliteit, prijs en distributie. Hun kenmerkende stijl combineert moderne vrouwelijkheid met archetypische kleermakersinterpretaties, waardoor grillig verfijnde kleding ontstaat voor meisjes die graag naar de wereld reizen.

Familiebedrijf in Italië

Isabelle Blanche belichaamt de mentaliteit van de dynamische, alledaagse vrouw en biedt kledingstukken waarmee iedereen zich mooi voelt. Kwaliteit, maatvoering en pasvorm blijven waar, comfortabel en gemaakt voor elk lichaamstype. Het familiebedrijf is opgericht door kledingfabrikanten van de tweede generatie in Italië, met de expertise op het gebied van kledingconstructie en pasvorm.

Inspiratie
De oprichters woonden vele jaren in Parijs en werden verliefd op de pittoreske metropool, en inspireerden hen om terug te keren naar hun Toscaanse oorsprong met een visie om dit kosmopolitische geïnspireerde label op te zetten. 
De aanwezigheid van Isabelle Blanche wordt steeds groter en hun internationale ontwerpteam blijft kleding maken voor de invloedrijke, charismatische en avant-garde.

Laat Isabelle Blanche je fantasie-expeditie in onze fantastische wereld inspireren.

Navigatie