J Brand

J Brand
Producten per pagina 
Producten per pagina J BRAND is een leider, niet alleen op het gebied van duurzame denim en mode maar ook streven zij ernaar om de verheven levensstijl van de hedendaagse consument te belichamen. Ze creëren denim en confectiekleding met de nadruk op innovatie en duurzaamheid. Ze maken ons sterk bewust van de impact die ze hebben op de wereld als geheel. Ze zijn gepassioneerd in onze overtuiging dat de persoon de outfit maakt, en niet andersom, en die passie drijft ons om constant te creëren en innoveren.
 
De geschiedenis van J Brand
Het merk J Brand is opgericht in 2004 en is gespecialiseerd in het produceren van jeans. Het merk onderscheid zich door tijdloze, klassieke jeans te creëren die geïnspireerd zijn op de natuurlijke vormen van het lichaam. Het doel van het merk is dat vrouwen zich goed en mooi voelen. J Brand was het eerste merk dat de dark washed skinny jeans op de markt bracht. Ook was J Brand voorloper op trends als Love Story flared en de Houlihan cargo pants. In 2008 werd de eerste mannen lijn van dit merk geïntroduceerd. Het in California gevestigde merk heeft tegenwoordig winkels en verkooppunten in meer dan 25 landen wereldwijd.

J Brand jeans
In de uitgebreide collectie van J Brand wordt een ruime keuze aan jeans aangeboden. Deze jeans hebben als overeenkomst, dat ze allemaal een perfecte pasvorm hebben. De skinny jeans is een echte musthave die iedere vrouw in haar kast moet hebben. Een goede skinny als die van J Brand is een investering die jaren mee gaat. De cropped jeans is helemaal van nu, net even wat korter. Dit model gaat super goed met een enkellaarsje, waarbij je dan nog net een stukje enkel laat zien. J Brand heeft ook flared jeans in haar assortiment. Je kan tegenwoordig niet meer om dit model heen. Deze jeans gaat dan ook goed samen met zo’n beetje ieder type schoen. De jeans van J Brand zijn er in uitvoeringen met zowel veel als weinig stretch.

 

Navigatie