Le Tricot Perugia

Le Tricot Perugia
Producten per pagina 
Producten per pagina 


Het modebedrijf ‘’Le Tricot Perugia’’ is van Italiaanse oorsprong en maakte in 1975 zijn debuut. Ze lanceerden hun eerste collectie dameskleding in Italië. De eerste collectie werd een enorm succes en het bedrijf besloot door te gaan met het ontwerpen en produceren van kleding.

Bijzondere detail 

Destijds werden er alleen ontwerpen gemaakt voor gebreide items zoals truien en vesten. Na enige tijd werden de collecties uitgebreid tot volledige kledinglijnen met alles erop en eraan. Hetgeen wat het merk zo bijzonder maakt is het gebruik van cashmere. Het gebruikmaken van deze stof is typisch Italiaans. Dit en veel andere aspecten aan de kledingcollecties van Le Tricot Perugia laten de Italiaanse afkomst van het merk naar voren komen.

Harmonie en rust

De dameskleding van Le Tricot Perugia kan worden omschreven als neutraal, fris en levendig. De kleding is zo ontworpen dat het de natuurlijke schoonheid van de vrouw accentueert door middel van prachtige details. Het belangrijkste middelpunt van het merk is harmonie en rust. Dat is duidelijk terug te zien in de vele bekende fotoshoots van het merk Le Tricot Perugia. De modellen staan met hun naturel uiterlijk centraal in de foto’s van de fotograaf. Ze dragen alleen make-up die natuurlijk en echt overkomt.

Comfort
Elke vrouw zou zich op haar gemak moeten kunnen voelen in de kleding van haar keuze. Dit is tevens het standpunt van het modehuis Le Tricot Perugia. Elke collectie heeft iets eigens wat duidelijk naar voren komt in elk kledingstuk van de collectie. De zomercollecties geven u de luchtige, frisse en schone uitstraling die u natuurlijk verlangt. Dit is de perfecte kleding voor op vakantie wanneer u weer even op krachten moet komen en tijd voor uzelf moet nemen. De wintercollecties daarentegen stralen een warmte, comfort en rust uit. Prachtige truien en vesten voor in de koude winters en tijdens de gezellige feestdagen.

Navigatie