Napapijri

Napapijri
Producten per pagina 
Producten per pagina 


 

Napapiri 

Het modelabel Napapijri werd geboren in 1987 door een Italiaanse fabrikant van reistassen. Napapijri haalde inspiratie uit de grote expedities en dappere ontdekkingsreizigers van de vorige eeuw. Kenmerkend voor de collectie van Napapijri is het gebruik van innovatieve materialen en de aandacht voor stijl. De kleding van Napapijri komt voort uit inspiratie en is van uiterst hoge kwaliteit.


Band met de landschappen

De ontwikkeling van het merk tot merk met een sterke aanwezigheid in de wereld van hoogwaardige vrijetijdskleding, wordt gefilterd door het creëren van een aantal artikelen waarmee ze hun filosofie kunnen uitdragen. Geïnspireerd door hun band met de extreme landschappen van de polen, laten zij Eskimowijsheid hun inspiratie zijn voor de creatie van twee van hun meest iconische producten; door de anorak te transformeren tot een vertrouwde aanblik in het stedelijk landschap: Skidoo, en Rainforest.

Iconen van Napapijri

 
Het merk Napapijri beschikt over een aantal echte iconen. Het skidoo jacketbijvoorbeeld, een waterproof en lichtgewicht jas. Deze beschermt je tegen alle elementen door de eigenschappen van de stof waaruit het jacket gemaakt is. Deze pullover jas met klepzakken is beschikbaar in verschillende kleuren en is er voor dames en heren. Er zijn ook de Napapijri bags, herkenbare en robuuste tassen waarin je al je spullen gemakkelijk opbergt door de handige zij- en binnenzakken. Deze ijzersterke tassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Daarnaast heeft Napapijri ook casual collecties die je op elk moment van de dag kunt dragen. Voor dames zijn er bijvoorbeeld sportieve en super zachte fleecetruien met of zonder capuchon, shirts, sweatshirts en bodywarmers. Het zijn echte basics in soepele, comfortabele en kwalitatieve stoffen. Ook vind je comfortabele broeken en geklede blouses en knitwear in deze collectie. De heren kiezen evengoed uit fashionable vrijetijdskleding en vinden bij het merk een ruime collectie hoge en lage sneakers, warme veterschoenen en boots. Kortom, bij Napapijri vind je alles wat je nodig hebt om gekleed, comfortabel en warm voor de dag te komen.

Navigatie