Over Marja Lamme

 

Marja Lamme is een dynamische, spontane en gedreven vrouw die zich altijd voor 100% inzet. Zo ook voor haar kledingwinkel ‘Marja Lamme Fashion’ die is gevestigd in de Amsterdamse Zeilstraat. In haar winkel vindt u exclusieve merkkleding, afkomstig uit heel Europa. Marja Lamme Fashion verkoopt merken als het Italiaanse High, het Duitse Luisa Cerano en het Franse Soco en Le Tanneur. Naast kleding vindt u ook accessoires en schoenen in de winkel. Het brede assortiment is het resultaat van Marja’s jarenlange inkoopreizen langs Europese modesteden als Parijs, Milaan en Düsseldorf, en de enorme merkenkennis die ze daarmee vergaarde.
 
Marja heeft altijd een grote liefde gevoeld voor het vak Mode. Halverwege de jaren 80 studeerde ze af aan de Charles Montaigne Mode Academie in Amsterdam en in de daaropvolgende jaren werkte ze onder andere bij Claudia Sträter, ontwierp ze een succesvolle eigen sieradenlijn, en werkte ze als styliste bij modebladen als Avantgarde, Elegance en MAN en als agent voor het Franse tassenmerk SOCO en de kledingmerken Transit par Such, Tara Jarmon en Superga.
 
Uiteindelijk besloot Marja begin jaren 90 haar eigen kledingwinkels te openen. Twee in het Magna Plaza, één in Arnhem en één in de Zeilstraat in Amsterdam. Een uitdagende klus. Na een aantal succesvolle jaren besloot ze ze zich ten slotte voor 100% te concentreren op de winkel in de Zeilstraat, met nog altijd als doel vrouwen dagelijks blij te maken met een nieuwe outfit. 

 

Navigatie