Patrizia Pepe

Patrizia Pepe
Op dit moment zijn er geen producten van het merk Patrizia Pepe in onze webshop.
Producten van dit merk zijn wel te verkrijgen in onze winkel, bel voor meer informatie naar onze winkel 020- 6623922 of maak gebruik van het contactformulier via contact.


 

 

Patrizia Pepe

Patrizia Pepe is een Italiaans merk dat kleding en accessoires ontwerpt voor de moderne vrouw. Het merk staat bekend om zijn dynamische designs die altijd sensueel, elegant en eigentijds zijn. Wat bijzonder is aan Patrizia Pepe is dat haar items zowel zijn ontworpen om casual te dragen als voor een avondje uit. Door deze veelzijdigheid is Patrizia Pepe niet meer weg te denken uit de modewereld.

Geschiedenis

Het uit Florence afkomstige merk Patrizia Pepe is in 1993 opgericht. In 2005 werd een herenlijn toegevoegd. Gevolgd door een lijn voor kinderen in 2007. Patrizia Pepe maakte naam met de bodyblouse. Het jonge merk kent ondertussen tal van klassieke stukken geschikt voor de office, maar is zeker ook bepalend in het straatbeeld.

Collectie

Eigenzinnige urban wear met vaak een minimale twist en zeker Italiaans! Souplesse, harmonie en karakter met passie voor detail. Praktische, elegante kleding en beter betaalbaar dan de gevestigde Italiaanse merken. Patrizia Pepe biedt tevens tassen, schoenen en lingerie. Dames-, heren- en een girlcollectie 

Navigatie