Patrizia Pepe

Patrizia Pepe
Producten per pagina 
Producten per pagina 


Patrizia Pepe modern en vrouwelijk

Patrizia Pepe wordt in 1993 opgericht in Florence vanuit de passie van Patrizia Bambi en de ondernemersgeest van Claudio Orrea. Samen maken zij met Patrizia Pepe kleding en accessoires voor de moderne vrouw die opvalt in haar elegantie en vrouwelijkheid. De eigentijdse ontwerpen van Patrizia Pepe worden gekenmerkt door minimalistische lijnen en een bijzonder oog voor detail. De kledingstukken en accessoires uit de Patrizia Pepe collecties zijn ontworpen om zowel te fungeren in het dagelijks leven als in de glamour van speciale gelegenheden. Patrizia Pepe staat voor Italiaanse kwaliteit, vrouwelijke silhouettes en de kracht om hedendaagse trends te combineren met een tijdloos karakter.

Patrizia Pepe collectie voorjaar/zomer 2017

De Patrizia Pepe voorjaar/zomer 2017 collectie is ontworpen voor de zelfverzekerde vrouw. De Patrizia Pepe voorjaar/zomer 2017 collectie wordt gekenmerkt door figure hugging silhouetten met simplistische lijnen en subtiele glitters. De Patrizia Pepe collectie voorjaar/zomer 2017 heeft zowel zakelijke basics als opvallende must haves.

Patrizia Pepe collectie najaar/winter 2017-2018

De Patrizia Pepe najaar/winter 2017-2018 collectie is zoals iedere Patrizia Pepe collectie ontworpen voor de vrouw die op de hoogte is van de laatste trends maar trouw blijft aan haar eigen stijl. De Patrizia Pepe najaar/winter 2017-2018 collectie wordt gekenmerkt door simplistische lijnen en vrouwelijke details. De Patrizia Pepe collectie bestaat uit elegante broeken, vrouwelijke tops en prachtige accessoires.

Patrizia Pepe online bestellen

Heb je jouw perfecte Patrizia Pepe broek, top of Patrizia Pepe accessoires gevonden? Bestel Patrizia Pepe direct online of kom naar onze winkel in Amsterdam.

Navigatie