Peuterey

Peuterey
Producten per pagina 
Producten per pagina 


PEUTEREY VRAAGT VOOR EEN VERANDERING. MET EEN GEFLUIST DAT LUIDER IS DAN EEN SCHREEUW, GEEN SLASH 'N BURN NODIG.
 
De beweging komt voort uit de fundamentele erkenning dat modeontwerp een kwestie moet zijn van vorm na functie.
 
Wij zijn van mening dat kleding in de eerste plaats moet voldoen aan de volkomen menselijke noodzaak om zichzelf in de samenleving te vertegenwoordigen en tegelijkertijd iets nuttigs en functioneels te zijn, van dag tot dag.
 
De realiteit van het dagelijks leven is veel uitdagender dan welke fictie dan ook: het vereist de uiterste inspanning om jezelf te zijn. Kleding moet het voorbeeld volgen, waardoor de persoon doorkomt, niet de ontwerpen die hij of zij draagt. Daarna pleiten we voor een nieuw realisme: een die fashion design ten dienste stelt van de klant, en niet andersom.
 
We kondigen kleding aan als functioneel, modulair en aanpasbaar als uniformen: voor mensen die denken, dromen, creëren. Uniform betekent niet uniformiteit. Integendeel, het betekent kleding op zijn nuttigst en democratischst. Stukken die een doel dienen en de drager op de voorgrond plaatsen, want een uniform maakt de persoon belangrijker dan de kleding.
 
Peuterey voelt affiniteit met individuen die leven en geen interesse of tijd hebben voor exhibitionisme. Mensen die teruggeven aan de samenleving en banden vormen, families, eenheden. Mensen die gekleed moeten zijn, niet verkleed. We streven naar ontwerpen die soulvol en tijdloos zijn. Waarheid, eerlijkheid, doelgerichtheid: dat is de nieuwe luxe. Terwijl mode verdwijnt in de gevaarlijke landen van storytelling, zijn wij voorstanders van #realitytelling. Het verhaal is aan onze klanten, dag na dag.

Navigatie