Blue Sportswear

Blue Sportswear
Producten per pagina 
Producten per pagina 


 
Blue Sportswear 

Blue Sportwear is een familiebedrijf dat is opgericht in 2010. Ze zijn gevestigd ten noorden van Kopenhagen, met uitzicht op de blauwe zee van Sont.
Blue Sporwear is al meer dan 30 jaar actief en weten dat als je kiest voor een item van Blue dat het van hoge kwaliteit is en de seizoenen zal overleven.Comfortabel en toch sportief

De ontwerpen van Blue Sportwear zijn ongecompliceerd: comfortabel en toch sportief, de perfecte look voor uw dagelijkse leven. Met zachte stoffen in spannende kleuren en de juiste touch van mode, stralen de kleding goede energie en koelte uit. Of je nu naar een yogales gaat, aan het winkelen bent, thuis werkt of in het weekend ontspant, Blue Sportswear zal je favoriete kledingstuk zijn.


Styling 

Blue streeft ernaar om jouw favoriete items te maken. Ze hebben verschillende iconische stukken in hun collecties, zoals de geliefde bestsellers. Deze items kunnen moeiteloos worden gecombineerd met de trends van de nieuwe en inspirerende ontwerpen van het seizoen, zodat ze altijd passen bij uw individuele stijl.


Materialen 

Blue Sportswear maakt voornamelijk gebruik van natuurlijke vezels zoals pima cotton en de luxueuze alpaca en merino-wolmix. De naam Blue is ontleend aan de lucht, de zee en de open horizon. Een blauwe vrouw is een ontdekkingsreiziger van tijdloosheid.

 

Navigatie