By Malene Birger

By Malene Birger
Producten per pagina 
Producten per pagina 


By Malene Birger

By Malene Birger is een internationaal damesmode merk dat klassieke designs met een artistieke invalshoek vertaalt naar een hedendaagse collectie damesmode. De kenmerken van het Deense merk By Malene Birger zijn designs met strakke lijnen, scherpe snit en gewaagde details. De easy-to-wear By Malene Birger collectie is prachtig afgewerkt, elegant en fashionable. De By Malene Birger collectie bestaat uit broeken, rokken, jurken, tops, blouses, truien, vesten, jassen, schoenen, tassen en andere accessoires.

By Malene Birger collectie herfst/winter 2017-2018

De By Malene Birger herfst/winter 2017-2018 collectie is opvallend in het prachtige kleurgebruik. De modellen uit de By Malene Birger collectie herfst/winter 2017-2018 zijn subtiel oversized en afgewerkt met vrouwelijke details. Dit maakt de By Malene Birger collectie herfst/winter 2017-2018 zowel elegant als easy-to-wear. In de By Malene Birger herfst/winter 2017-2018 collectie zien wij opnieuw de must have By Malene Birger Elenasoo leren broeken en de heerlijke By Malene Birger mohair vesten Belinta en Lounda.

By Malene Birger collectie voorjaar/zomer  2017

De By Malene Birger voorjaar/zomer 2017 collectie is geďnspireerd op het werk van de kunstenaar Kris Ruhs. De pure eenvoud en ruwheid van zijn werk is terug te zien in de By Malene Birger collectie voorjaar/zomer 2017. Daarnaast is er ook inspiratie gehaald uit het Murano glaswerk voor het ontstaan van de prachtige prints die wij terug zien in de By Malene Birger collectie voorjaar/zomer 2017. De abstracte prints en het gebruik van sterke primaire kleuren is wat deze By Malene Birger collectie zo opvallend en eigen maakt. De By Malene Birger voorjaar/zomer collectie 2017 laat zich kenmerken door het contrast tussen vrouwelijk, stoer en functioneel, met strak vormgegeven silhouetten en het gebruik van zachte materialen.

By Malene Birger online bestellen

Heb je jouw perfecte By Malene Birger broek, jeans, vest, blazer, jurk of By Malene Birger schoenen, tassen of accessoires gevonden? Bestel By Malene Birger direct online of kom naar onze winkel in Amsterdam.

Navigatie