By Malene Birger

By Malene Birger
Producten per pagina 
Producten per pagina 



 

By Marlene Birger
 
Wie gek is op de Scandinavische stijl, is gek op By Malene Birger. Het Deense label is al sinds het ontstaan immens populair in binnen- en buitenland. Vraag fashionista's wereldwijd naar dit merk en ontdek een blik van herkenning en daarna verliefdheid. Want verliefd, dat word je op dit prachtige label. De luxe stoffen zoals zijde en wol spelen een hoofdrol in de collecties en de ontwerpen zijn altijd subtiel en vrouwelijk. Perfect voor wie houdt van een vrouwelijke stijl, maar zeker niet van te opvallend of 'in your face'. By Malene Birger draait om subtiele details, waarbij je soms twee keer moet kijken, wil je ze zien. Malene Birger zelf werd uitgeroepen tot koningin van de mode in Kopenhagen en daarmee blijkt meteen hoe geliefd het label is bij het modeminnend publiek.
 
Styling tips 

De collectie wordt continu aangevuld met mooie, nieuwe items. Eigenlijk wil je het liefst alles hebben van dit merk. Mix en match items van het chique label met je eigen favorieten en je zult zien dat je een totaal nieuwe look creëert met slechts een paar items. Een office day kan bestaan uit een loose fit pantalon met basistop en sierlijke blouse, terwijl je naar een feestje juist gaat voor dat glanzende jurkje in zachte tinten. Perfect met een gedetailleerde clutch en mooie juwelen. Ook schoenen en tassen shop je online van dit mooie kledingmerk. Prachtige pumps met stilettohak zijn ideaal als werkschoenen, maar kunnen ook wanneer je na je werk doorgaat naar een diner met vriendinnen.

Comfy 

Naast chique items, omvat de collectie ook heerlijke kleding waarin je kunt cocoonen op de bank of een heerlijke middag in het park beleeft. Luchtige stoffen en prachtige breisels zorgen ervoor dat je je hart verliest aan dit geweldige merk. Gotta love By Malene Birger!


Creative, feminine, free.
By Malene Birger, opgericht in 2003, is een merk dat toegewijd is aan de hedendaagse bohemien - het leveren van duurzame investeringsstukken met een bewuste benadering. By Malene Birger heeft zijn hoofdkantoor in Kopenhagen, gevestigd aan Bredgade 76 en onze flagshipstore aan Antonigade 10. In onze ruimtes creëren we een creatieve chaos - eclectisch, organisch en gedurfd.
Het designcollectief By Malene Birger wordt geleid door Maja Dixdotter.

 

Navigatie