Custommade

Custommade
Producten per pagina 
Producten per pagina 


Custommade simplistisch en Scandinavisch

Het Deense merk Custommade wordt in 2002 door Christian Dam opgericht in de Deense hoofdstad Kopenhagen. De collecties van Custommade bestaan uit tijdloze ontwerpen met een modern karakter. Tijdens het ontwerpproces van de collecties van Custommade wordt er veel aandacht besteed aan het selecteren van materialen die heerlijk aanvoelen. Naast het draagcomfort is ook het draaggemak van groot belang voor de designers van Custommade. De Custommade collecties zijn zo ontworpen dat de items zowel casual te dragen zijn in het weekend als dress-up voor een citytrip naar de modehoofdstad. De slogan van Custommade luidt dan ook trots: Custommade easy to wear – easy to love. De Custommade collecties zijn te herkennen aan de simplistische lijnen en de Scandinavische uitstraling.

Custommade collectie najaar/winter 2017-2018

Nieuw bij Marja Lamme is het Deense merk Custommade. De Custommade collectie najaar/winter 2017-2018 is duidelijk ontworpen naar de Scandinavische stijl met simplistische lijnen en modische details. De Custommade collectie bestaat uit broeken, truien, tops, vesten en accessoires. Een absolute must uit de Custommade collectie zijn de Custommade glitter sokken.

Custommade online bestellen

Heb je jouw perfecte Custommade broek, trui, top, vest of accessoires gevonden? Bestel Custommade direct online of kom naar onze winkel in Amsterdam.

Navigatie