Custommade

Custommade
Producten per pagina 
Producten per pagina 


 

Custommade

Het Deense merk Custommade is in 2002 door Christian Dam opgericht in de Deense hoofdstad Kopenhagen. De collecties van Custommade bestaan uit tijdloze ontwerpen met een modern karakter. De Custommade collecties zijn zo ontworpen dat de items zowel casual te dragen zijn in het weekend als dress-up voor een citytrip naar de modehoofdstad. De slogan van Custommade luidt dan ook trots: Custommade easy to wear – easy to love. 

Tijdloze collectie 

Custommade is een Scandinavisch merk wat casual kleding voor dames ontwerpt. Sinds 2002 werken ze aan stijlvolle collecties met mooie pasvormen. Het team van ontwerpers presenteert elk seizoen weer een tijdloze, betaalbare en modebewuste collectie van dameskleding. Custommade blijft trouw aan hun eigen identiteit en ze willen de jonge, levendige vrouw altijd voorzien van de mooiste kleding.

Design 

De materialen die ze gebruiken zijn fijn en het design is strak. Met een eenvoudig maar orgineel gebruik van kleur, is de dameskleding van Custommade altijd sophisticated en verfijnd. Sinds 2005 ontwerpt Anne Rasmussen voor Custommade, zij zorgt voor een stedelijke, bohemian look in de collecties. Vooral de tops en jurken zijn geliefd om hoe flatteus zij vallen. De kleuren en modellen zorgen ervoor dat wij geen genoeg krijgen van dit merk en blijft het verlangen om te combineren en experimenteren met Custommade.  

 

Navigatie