FFC

FFC
Producten per pagina 
Producten per pagina 


 
FFC

Als je voor FFC-mode kiest, koop je in de online shop geen gewone jurk of een traditionele gebreide trui. Het draait allemaal om individualiteit, klassieke elegantie en een look die zelfbewuste en modebewuste vrouwen aanspreekt. Fasel Fashion Consulting legt de nadruk op creativiteit en modieuze kledingstukken. Daarbij houden de collecties altijd de vinger aan de pols van de tijd en scoren ze met hoge en unieke kwaliteit. Zo ontstaan ​​modieuze truien voor het koele seizoen, vesten, overhemden en sjaals.


Hoogwaardige productie 

Eigenaar Hans Ulrich Fasel belichaamt met zijn label van Meerbusch ongecompliceerde ontwerpen, die zijn gemaakt van geselecteerde materialen en voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van een gevestigd luxemerk. Een internationaal netwerk, met het hoofdkantoor in Duitsland, maakt de hoogwaardige productie van onberispelijke, tijdloze en populaire modestukken mogelijk.

Nobele uitstraling

Gemaakt voor elegante, trendbewuste dames die kwaliteit en hoogwaardige optiek in hun dagelijks leven niet willen missen. Je houdt van comfortabel en vooral casual, maar wil toch scoren met een nobele uitstraling? Een fijn vest of een hoodie van Fasel Fashion Consulting vervult deze wens op een ongecompliceerde manier. Of het nu gaat om een ​​nonchalante oversized trui, een elegant vest met halve mouwen of het eenvoudige, wolwitte overhemd met zijden achterkant - elk stuk past zich harmonieus aan het lichaam aan en geeft haar een heel bijzondere look. De eenvoudige, stijlvolle en klassieke mode vormt een perfecte aanvulling op uw collectie.

 

Navigatie