Manos del Uruguay

Manos del Uruguay
Op dit moment zijn er geen producten van het merk Manos del Uruguay in onze webshop.
Producten van dit merk zijn wel te verkrijgen in onze winkel, bel voor meer informatie naar onze winkel 020- 6623922 of maak gebruik van het contactformulier via contact.


Manos Del Uruguay persoonlijk en uniek


Het merk Manos Del Uruguay is een organisatie zónder winstoogmerk. Het belangrijkste voor dit merk is het generenen van werk voor vrouwen. Door Uruguayaanse vrouwen aan het werk te zetten kunnen ze blijven wonen in de dorpen waar ze vandaan komen, en het meest belangrijk: ze kunnen zich blijven ontwikkelen. De vrouwen maken deze prachtige Manos del Uruguay poncho’s met de hand en in elk item zit heel veel werk en vooral: liefde. Vandaar ook 'Manos del Uruguay', wat 'de handen van Uruguay' betekent.

Elke poncho heeft een handgeschreven label met daarop de plaats en de naam van de vrouw die de sjaal gemaakt heeft. De poncho is daardoor bijzonder, persoonlijk en uniek. De poncho’s van Manos del Uruguay worden gemaakt van Merino-wol, een super zeldzame wolsoort. Merino-wol staat vooral bekend om de hoge kwaliteit. De items van dit werk zijn ideaal voor een winterse dag of een frisse herfstavond.

Navigatie