mey story

Producten per pagina 
Producten per pagina 
Franz Mey opende zijn bedrijf in 1928 met een breifabriek. In 1948 stichtten de twee broers Karl en Franz Mey de Mey Bros en startten ze met de productie van heren-, dames- en kinderkleding. In 1952 werd het fabrieksgebouw in Lautlingen gebouwd. De volgende jaren werden gekenmerkt door vele innovaties, nieuwe ontwikkelingen en uitbreiding naar diverse locaties. 

Materialen

De familie Mey werkt al jarenlang met een Peruaanse producent van pima katoen en volgt persoonlijk de kwaliteit regelmatig op. De fijnste vezels worden door Mey geselecteerd voordat de rest van de oogst over de hele wereld wordt verkocht. Dit partnerschap op lange termijn is de belangrijkste basis voor de hoge kwaliteit van Mey-producten.

Duurzame productie

Mey story is gericht op wat er echt toe doet: duurzame productie, premium kwaliteit, de beste stoffen, vakmanschap en de perfecte afwerking. Waar komen deze waarden vandaan? Een familietraditie die generaties overspant, een oprechte liefde voor kwaliteitsproducten en een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. 

Navigatie