Save the Duck

Save the Duck
Producten per pagina 
Producten per pagina 


 

Save the duck

Zoals de naam al een beetje verraadt, wordt er geen véértje gebruikt voor de jassen van dit merk. Save the Duck is een innovatief merk dat zich focust op het creëren van 100% diervrije fashion. Dat betekent: geen bont, geen veren en geen andere dierlijke materialen. De ontwerpen van Save the Duck zijn doorgaans basic en comfortabel máár allesbehalve saai.

Save The Duck is een bedrijf van Italiaanse bodem, dat zich richt op de productie van hoge kwaliteit jassen, die gemaakt worden van materialen die volledig diervrij zijn. Het bedrijf streeft ernaar om te leven in een wereld waar dierenmishandeling niet bestaat en zorgt er dan ook voor dat het gebruik van gebruik van veren, leer of bont niet is toegestaan bij de productie van de jassen. 

Mode staat hoog in het vaandel bij Save The Duck en de jassen zijn dan ook niet voor niets stuk voor stuk voorzien van een trendy design in prachtige kleuren. Al tijdens het ontwerpen van de jassen bestudeert Save The Duck aandachtig welke materialen en productiemethoden het beste gebruikt kunnen worden, zodat het bedrijf niemand schaadt in het productieproces. Comfortabel, mooi en zowel milieu- als diervriendelijk. Kies bewust, kies de jassen van Save The Duck.

Navigatie