Woolrich

Woolrich
Producten per pagina 
Producten per pagina 


Woolrich tijdloze jassen en winterjassen

Het populaire outdour kledingmerk Woolrich is ontstaan in 1830 en is opgericht in Pennsylvania (Verenigde Staten) door John Rich. Het modemerk Woolrich combineert de historische identiteit van het Woolrich merk met een eigentijdse interpretatie. De originele Woolrich Artic Parka heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een van de stoerste en populairste Woolrich coats. Deze Woolrich damesjassen van katoen en nylon, voorzien van een Teflon coating, met ganzendons gevoerd en afgezet met bont, garanderen warmte en bescherming tegen sneeuw en regen, zelfs onder de meest extreme weersomstandigheden. Het bont dat wordt gebruikt voor de Woolrich winterjassen wordt geproduceerd volgens de strenge Europese wetgeving. Het wasbeerbont dat Woolrich gebruikt voor o.a. haar Woolrich Arctic Parka jassen is afkomstig van gespecialiseerde pelsfokkerijen uit Finland. Daarnaast gebruikt Woolrich voor o.a. Woolrich Bow Brigde jassen enkel konijnenbont dat afkomstig is als bijproduct van de voedselindustrie.

Woolrich collectie herfst/winter 2017-2018

De Woolrich herfst/winter 2017-2018 collectie bestaat opnieuw uit heerlijk warme Woolrich jassen, winterjassen en jacks. Ga voor de populaire en tijdloze Woolrich Arctic Parka, de elegante Woolrich Bow Bridge of de bontloze Woolrich City Parka. In de uitgebreide Woolrich collectie is er altijd wel een Woolrich jas die bij je past.

Woolrich online bestellen

Heb je jouw favoriete Woolrich jas, winterjas of jack gevonden? Bestel Woolrich online of kom naar onze winkel in Amsterdam.

Navigatie