Zenggi

Zenggi
Producten per pagina 
Producten per pagina 


Zenggi | Zenggi TRVL DRSS less is more

Het Amsterdamse label Zenggi wordt in 2006 opgericht door Marian Wigger. De Zenggi collecties worden door Marian ontworpen vanuit de volgende gedachte: ‘Ik maak niet iets om vernieuwing te brengen, ik wil iets maken waarin vrouwen er beter uitzien. Ik denk vanuit het vrouwenfiguur’. De Zenggi collecties zijn simplistisch en stijlvol, gemaakt van prachtige materialen en natuurlijke stoffen. Onderdeel van de Zenggi collectie is de Zenggi TRVL DRSS collectie. De Zenggi TRVL DRSS collectie is ontworpen voor de reizende vrouw. Door het gebruik van Italiaans jersey zijn de tops, jasjes, jurken, rokken en broeken uit de Zenggi TRVL DRSS collectie kreukvrij, snel drogend en licht in gewicht. De Zenggi TRVL DRSS collectie is hiermee niet alleen modisch verantwoord maar ook nog eens een praktische toevoeging voor in je reiskoffer.

Zenggi | Zenggi TRVL DRSS collectie najaar/winter 2017-2018

De Zenggi collectie najaar/winter 2017-2018 stralen vanuit hun eenvoud. De Zenggi TRVL DRSS collectie bestaat uit prachtige basis items die niet mogen ontbreken aan je garderobe; zoals de perfecte Zenggi little black dress of de Zenggi must have broek van dit modeseizoen. Door het gebruik van Italiaans jersey blijven de Zenggi kledingstukken mooi van kwaliteit waardoor je er seizoenen lang plezier van hebt.

Zenggi | Zenggi TRVL DRSS online bestellen

Heb je jouw perfecte Zenggi jurk, rok, broek, top of jasje gevonden? Bestel Zenggi direct online of kom naar onze winkel in Amsterdam.

Navigatie