DNA

DNA
Producten per pagina 
Producten per pagina 


 

DNA AMSTERDAM

DNA AMSTERDAM is een high-end modemerk gevestigd in Nederland. DNA staat bekend om haar perfecte lederen items, hoge kwaliteit en een unieke ontwerpen. Vanuit het hoofdkwartier in Amsterdam lanceert het merke twee Main- en twee Cruise-collecties per jaar. Deze collecties worden verkocht in onder andere Nederland, België en Duitsland. Al meer dan 10 jaar maken zij de meest luxe artikelen van leer. Vandaag de dag staat DNA symbool voor een uniek design, de hoogste kwaliteit en perfectie.


Prachtige structuur 

De DNA groep ontwerpt, produceert en distribueert internationaal haute couture leer, vervaardigd uit hoogwaardig nappa lamsleer, gekenmerkt door zijn prachtige lichtgewicht structuur, soepelheid en zachtheid bij aanraking.


High fashion

De DNA collecties brengen je in een fusie van high fashion jassen, rokken, jurken en broeken, altijd gemaakt van premium nappa lamsleer kwaliteit met een heel speciale aandacht voor stijlvolle, gedistingeerde, supervrouwelijke ontwerpen en verfijnde kleurcomposities. Door de kledingstukken te wassen, krijgen ze die geweldige, subtiele, verweerde afwerking.


Tweede huid

Je wilt de traditie van vakmanschap en speciale technieken bij het wassen ervaren terwijl je je favoriete DNA-kledingstuk draagt. Omdat elk kledingstuk uniek is en zijn eigen DNA heeft, wordt het binnenkort je tweede huid.

 

Navigatie