Personal Shopper

Het gemak van een Personal Shopper

Het is Marja’s ambitie om haar klanten zo goed mogelijk te adviseren bij hun kleding- en accessoirekeuze. Daarom biedt zij naast het assortiment in haar winkel ook haar diensten als personal shopper aan. De klant kan naar de winkel komen, daar met behulp van Marja kleding uitzoeken en deze vervolgens mee naar huis nemen, waar ze de kledingstukken op haar gemak kan passen. Een andere optie is dat Marja kleding uitzoekt voor de klant en deze thuisbezorgd. Om dit zo adequaat mogelijk te doen, gaat daar een ‘kastinspectie’ bij de klant thuis aan vooraf!
 
Marja: 'Samen met de klant ga ik door haar kast heen, en samen beslissen we wat er weg kan en waar aanvulling nodig is. Vervolgens groepeer ik de kleding, bijvoorbeeld op kleur, seizoen en soort gelegenheid. Dan zoek ik in de winkel naar nieuwe kledingstukken die echt bij de klant passen en ga ik met armen vol kleding weer naar haar toe. Desgewenst breng ik ook panty's, sieraden, schoenen en passende lingerie mee. Vervolgens past de klant de kleding en beslissen we samen wat geschikt is’.
 

Marja vindt het belangrijk om haar klanten echt te leren kennen om ze zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Voor klanten die al langer van de service gebruikmaken weet ze dan ook al snel wat geschikte kleding is. Van iedere klant wordt een file aangelegd waarin maten, voorkeuren en kleuren zijn vermeld, zodat Marja met één klik kan nagaan wat geschikt is voor de desbetreffende klant. Voor deze extra service wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Wil je meer weten? Stel je vraag aan onze personal shopper   Maak een afspraak met onze personal shopper
 

Navigatie