Malžparmi

Malžparmi
Op dit moment zijn er geen producten van het merk Malžparmi in onze webshop.
Producten van dit merk zijn wel te verkrijgen in onze winkel, bel voor meer informatie naar onze winkel 020- 6623922 of maak gebruik van het contactformulier via contact.


Maliparmi casual met een wereldse uitstraling

Maliparmi wordt in 1977 opgericht door Annalisa Paresi in Padua, ItaliŽ. De passie voor het creŽren van unieke tassen en accessoires, versierd met kralen en borduurwerk, stamt af van haar moeder Marol. Om het belang van de creatieve samenwerking en de liefde tussen moeder en dochter te benadrukken zijn beide namen opgenomen in de merknaam Maliparmi. Ma is afkomstig van Marol en Li van Annalisa. Voor het creŽren van de Maliparmi collecties laten moeder en dochter zich inspireren door hun verre reizen. Deze invloeden zijn duidelijk terug te zien in de Maliparmi kleding, Maliparmi schoenen en Maliparmi accessoires. De Maliparmi collectie sluit perfect aan bij het leven van de zelfverzekerde en reislustige vrouw.

Maliparmi online bestellen

Heb jij je favoriete Maliparmi top, broek, jurk, jas of Maliparmi accessoires gevonden? Bestel Maliparmi online of kom naar onze winkel in Amsterdam.

Navigatie