NOT SHY

NOT SHY
Producten per pagina 
Producten per pagina 


De NOTSHY-producten worden gemaakt met behulp van Franse deskundigheid. De kantoren van NOTSHY bevinden zich in het hart van Parijs om een ​​kwaliteitsvolle service à la française te garanderen. Of het nu gaat om de administratie of commerciële afdelingen, de PR of de stijlafdeling, alle NOTSHY creaties en bedrijven bevinden zich in het pand in Parijs. NOTSHY wordt erkend als een must-have product in de cashmere modewereld en is nu verkrijgbaar in 700 winkels over de hele wereld. 

 

Not Shy kleding

Not Shy is een kasjmier merk met vrouwelijke en comfortabele modellen voor een vrouw die momenteel in de mode is: actief en glamoureus. Not Shy is sinds 1999 gespecialiseerd in kasjmier en gebruikt uitsluitend kasjmier uit Mongolië, dat bekend staat om zijn onberispelijke kwaliteit. Opgericht door twee oude vrienden, Olivier Criq en Jean-Pascal Candau, is Not Shy geboren uit de wens om kasjmier opnieuw uit te vinden.

Het geheim van Not Shy

Kasjmir een naam die in ons bewustzijn een zekere magie oproept; het idee van een kwaliteitskledingstuk, warm, comfortabel en delicaat. Kasjmier is een van die kostbare vezels die zonder compromissen worden gevoeld bij de eerste aanraking om alle andere materialen achter zich te verlaten. Al eeuwenlang is het een van de symbolen van elegantie, chique en comfort. Een trui van Not Shy is een genot om te dragen.

Het verhaal achter Not Shy

De Kasjmier van Not Shy, is vooral de ontmoeting van twee vrienden. Olivier Criq creëerde het merk Not Shy in 1998 na meer dan 20 jaar ervaring in de mode-industrie, als General Manager en consultant voor succesvolle merken. Jean-Pascal Candau sluit zich in 2000 aan bij het avontuur, na 15 jaar als Europees Directeur bij een breigoed- en kasjmier specialist. De twee vrienden werden partners en anticipeerden op de toekomst van gebreide kasjmierkleding. De alliantie van Olivier Criq’s vaardigheden – commercieel en management – met die van technicus en styliste Jean-Pascal Candau is het begin van de groei van Not Shy.

De stijl van Not Shy

Not Shy sublimeert kasjmier perfect door zeldzaamheid, lichtheid, zachtheid en fantasie te combineren. De ouderwetse kleding is uit! Not Shy aarzelt niet om kasjmier te mengen met leer, suède, zijde, kant of borduurwerk, om een uitzonderlijk en gedurfd assortiment te bieden! Draag zonder aarzeling jassen, poncho’s, truien, jurken en kleurrijke accessoires, met een chique en stoere uitstraling. Zonder excentriciteit, onthult de Not Shy stijl zijn verbeelding en tart de trends om glamoureuze en ingetogen looks te bieden. Boheems, brutaal, verrassend maar altijd ultra-vrouwelijk, Not Shy laat je bezwijken.

Navigatie