Arma Leder

Arma Leder
Producten per pagina 
Producten per pagina 


 

Arma Leder
 
Arma Leder is een van oorsprong Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in leder. De leren jassen van Arma zijn zeer bekend, en zorgen voor de klassieke, maar ook stoere uitstraling van het merk. Arma laat zien dat stoer ook heel vrouwelijk kan zijn. Belangrijke basismaterialen die worden gebruikt bij de productie van de artikelen van Arma zijn nappa, gewassen leer, suède en lammy. Doordat deze hoogwaardige leerkwaliteiten onderling verschillen en de ontwerpen uniek en innovatief zijn, krijgen alle leren jassen van Arma hun eigen karakter.
 
Dag tot nacht garadobe      

Arma Leder wordt wereldwijd gekozen voor de lederen, suède en shearling kledingstukken. Geïnspireerd door de schoonheid en kracht van het individu creëert Arma dynamische, elegante en unieke luxe artikelen. Arma levert een moderne en veelzijdige van dag tot nacht garderobe, voor de moderne mens. Een kenmerkende stijl van zelfverzekerd gemak en hoge kwaliteit zorgt voor subtiele tijdloze items.
 
Klassiek of casual 

Een mooie bikerjack, een stoere leren broek of juist een suède pantalon in een pasteltint. Het zijn drie verschillende items die heel uiteenlopen van elkaar, maar wel allemaal te vinden zijn in de collectie van Arma. Het merk vindt het belangrijk dat elke vrouw bij Arma een item kan vinden dat haar bij haar past, of haar stijl nu klassiek of juist heel casual is. Arma maakt gebruik van verschillende soorten materialen zoals lammy tot gewassen leer en van nappa tot suède. Wat haar collectie ook zo uiteenlopend en bijzonder maakt.
 
 

 

Navigatie