Dorothee Schumacher

Dorothee Schumacher
Producten per pagina 
Producten per pagina 


Dorothee Chumacher modern en stijlvol

Dorothee Schumacher staat bekend om vrouwelijke vormen en een liefde voor kleurrijke prints. Sinds 1989 is Dorothee Schumacher hét merk dat per seizoen een pre en main collectie uitbrengt waarbij fashion en de moderne vrouw elke keer weer perfect samen komen. Dit zie je in de Dorothee Schumacher collecties terug in de prachtige silhouetten en het uitgedacht kleur- en patroongebruik. De Dorothee Schumacher collecties bestaan uit jurken, rokken, broeken, tops, truien en Dorothee Schumacher accessoires.

Dorothee Schumacher collectie voorjaar/zomer  2017

De Dorothee Schumacher voorjaar/zomer 2017 collectie is fashion forward zonder haar klassieke touch te verliezen. Kenmerkend aan de Dorothee Schumacher collectie is de moderne en modische twist die wordt gegeven aan tijdloze klassiekers, zoals bij de Dorothee Schumacher blouse Soft Instinct en de Dorothee Schumacher blouse Curly Stripe. Hiermee bestaat de Dorothee Schumacher uit eigentijdse klassiekers die niet aan je garderobe mogen ontbreken. Ook zien wij in de Dorothee Schumacher collectie voorjaar/zomer 2017 de voor Dorothee Schumacher typerende prints.

Dorothee Schumacher collectie najaar/winter  2016-2017

De Dorothee Schumacher najaar/winter 2016-2017 collectie is modern en minimalistisch. De najaar/winter 2016-2017 collectie van Dorothee Schumacher laat zich kenmerken door overwegend zwart en donkerblauw kleurgebruik en subtiele patronen en details. Ook zijn de sportieve invloeden duidelijk zichtbaar in de Dorothee Schumacher collectie najaar/winter 2016-2017.

Dorothee Schumacher online bestellen

Heb je jouw perfecte Dorothee Schumacher broek, jurk, top, trui, jas of accessoires gevonden? Bestel Dorothee Schumacher direct online of kom naar onze winkel in Amsterdam.

Navigatie