Gold Hawk

Gold Hawk
Producten per pagina 
Producten per pagina 


Gold Hawk
 
De in Californië gevestigde ontwerper Michele Dahan heeft in het jaar 2001 Gold Hawk gelanceerd. Het merk staat bekend om haar romantische en zijde details, of het nu gaat om een finishing touch van kant of doordachte versieringen. Een prachtig vormgegeven topje of perfect getailleerde jurk betekent voor Michele meer dan alleen een kledingstuk. Gold Hawk roept kracht, elegantie, individualiteit en vrouwelijkheid op in elk kledingstuk.

 
Voor elk type lichaam 

Michele heeft een passie voor reizen, haar ontwerpen zijn dan ook geïnspireerd op haar wereldrijke ervaringen. De collecties van Gold Hawk zitten vol met kleur en zijn speciaal ontworpen voor elk type lichaam. Het weerspiegelt de filosofie van Michele, dat vrouwelijke schoonheid van binnenuit komt.
 

De prachtige details van Gold Hawk

De prachtige zijde en romantische details hebben ervoor gezorgd dat Gold Hawk al jaren een internationaal household name is met toegewijde fans als Halle Berry, Cindy Crawford en Selena Gomez.

 
Exclusief karakter

 Gold Hawk was al verkrijgbaar van Azië tot Australië en op verschillende locaties in Europa. Het exclusieve karakter zorgde er lange tijd voor dat alleen in de meest luxe modehuizen van de wereld de kleding verkrijgbaar was. Voel je meer vrouw dan ooit met de elegante kleding van Michele Dahan.

Navigatie