No Man's Land

No Man's Land
Producten per pagina 
Producten per pagina Het Nederlandse merk No Man’s Land is opgericht in de jaren ’90 en staat voor comfortabel Dutch deisgn met Itliaanse elgantie. Het is dan ook logisch dat hun eerste signature kledingstuk een warme, stijlvolle merinowollen coltrui was. No Man’s Land is niet alleen in heel Europa bekend ook komen alle producten uit Europa. Ze werken vooral samen met lokale Italiaanse producenten. Deze pure materialen, gemaakt van de beste garens, vormen in elke collectie de basis van de verfijnde tijdloze basics.

Duurzaamheid

No man’s land werkt met kleine & lokale Italiaanse producenten die werken met materialen van Europese origine. Wie Italianen een beetje kent weet dat zorgzaamheid en passie voor mooie producten in hun bloed zit. Italianen willen graag voor familie en vrienden het beste voor elkaar. Dit alles is kenmerkend voor No man’s land. Het merk wil het allerbeste voor haar consumenten want No man’s land beschouwt hen als familie. En dat zie je keer op keer in hun prachtige collectie.

Collectie

In onze collectie vind je de mooiste items van No man’s land. Of het nu een fijne trui van de mooiste kwaliteit merino wol of een prachtig vest is. Je weet dat dit item vele seizoenen meegaat en dat het een keypiece wordt van jouw garderobe. Naast de wollen items bevat onze collectie ook items met prachtige prints. Wat te denken van een mooie viscose blouse? Ook een collectors item die jij vele jaren kunt dragen. Doordat de items van No man’s land gemaakt zijn van de beste kwaliteit stoffen en garens zijn ze ideaal om te combineren. Of je een mooie trui nu op een stijlvolle leren broek draagt of een stoere jeans of een rok ready for the office, je weet dat je alles kunt combineren met een item van het merk. 
 

 

Navigatie