No Man's Land

No Man's Land
Producten per pagina 
Producten per pagina 


No Man's Land verfijnd en vrouwelijk

In 1983 startte Annet Ooijman en Salvatore Cascone met het fashionlabel No Manís Land. ďOer-Hollands met een Italiaans tintjeĒ zo noemt het merk No Manís Land zichzelf, omdat het is opgericht door een Nederlandse en een Italiaan. Als geen ander weet het damesmodemerk No Man's Land het dragend vermogen van kleding te combineren met een vrouwelijke look. De verfijnde No Manís Land basics, zoals tops, wollen en kasjmier truien en vesten zijn gemaakt van natuurlijke hoogwaardige stoffen. Ze geven een ongedwongen, maar verrassend elegante en stijlvolle look. De No Manís Land collectie is een perfecte mix tussen Nederlandse zuinigheid, mediterrane elegantie en prachtig vakmanschap.

No Man's Land collectie najaar/winter 2017-2018

De No Manís Land najaar/winter 2017-2018 collectie bestaat uit prachtige basisstukken van heerlijk kwaliteit. Breid je garderobe uit met de heerlijk warme No Manís Land truien, coltruien, sweaters en vesten, de elegante No Manís Land jurken en de stijlvolle No Manís Land broeken. De No Manís Land collectie najaar/winter 2017-2018 heeft een warm en modieus kleurenpallet dat past in iedere garderobe.

No Man's Land online bestellen

Heb je jouw perfecte No Man's Land vest, trui, broek of jurk gevonden? Bestel No Man's Land direct online of kom naar onze winkel in Amsterdam.

Navigatie