Dori Csengeri

Producten per pagina 
Producten per pagina 


Dori Csengeri

Het universum van Dori Csengeri is geïnspireerd door mode en kunst. De unieke sieraden van Dori worden onberispelijk met de hand geborduurd in haar atelier, door getalenteerde ambachtslieden. Dori's intrigerende ontwerpen zijn geboren uit haar liefde voor kleur en de lange traditie van passementkunst en textielontwerp.


Uniek

De collecties van Dori Csengeri presenteren scène-stelende haute couture-creaties naast een verfijnde selectie confectiekleding. De collectie biedt zowel tijdloze bruidsjuwelen als een breed scala aan chique oorbellen, kettingen, armbanden, spelden, ringen en de capsulecollectie "Dori for Men". Elk sieraad is uniek ontworpen en geeft Dori's passie voor kunst en mode weer. Zijdezachte textiele koorden omlijsten handgemaakte glazen cabochons, natuurlijke edelstenen en Swarovski-kristallen, en hebben een lederen achterkant voor comfort.


Internationaal succes 

Dori Csengeri is een bekroonde, internationaal geprezen kunstenaar met vestigingen in Italië en Duitsland. De handgemaakte sieradencollecties van Dori Csengeri worden wereldwijd gepresenteerd in prestigieuze juweliers, musea en galerieën en worden regelmatig geciteerd in toonaangevende bruids-, mode- en lifestylebladen.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Website: https://www.marjalamme.nl/Dori-Csengeri/

Navigatie