Cambio

Cambio
Producten per pagina 
Producten per pagina 


Cambio perfecte basics

De broeken van het Duitse merk Cambio hebben niet veel opsmuk nodig. De Cambio broeken spreken voor zichzelf. Het label Cambio staat voor stoere pantalons met simpele silhouetten, maar is tegelijkertijd elegant en vrouwelijk. De geweldige pasvorm en de perfecte kwaliteit maken de Cambio pantalons tot een heerlijk item die u nooit meer uit wilt doen. Van zakelijke zwarte Cambio broeken voor op het werk tot mooie zachte Cambio jeans die ideaal zijn voor in het weekend, voor iedere vrouw zit er wel een geschikte broek tussen. Elk seizoen komt het broekenlabel Cambio met een mooie en vernieuwende trendy collectie.

Cambio collectie voorjaar/zomer 2017

De Cambio voorjaar/zomer 2017 collectie bestaat naast de vertrouwde basics uit prachtige eyecatchers. Kenmerkend voor de Cambio voorjaar/zomer 2017 collectie zijn de vele bloemen prints en borduursels. Hierdoor passen de Cambio broeken uit de Cambio voorjaar/zomer 2017 collectie helemaal binnen het huidige modebeeld.

Cambio collectie najaar/winter 2017-2018

De Cambio broeken collectie najaar/winter 2017-2018 bestaat uit prachtige basics die in Cambio stijl zijn ontworpen met simplistische lijnen en naar de laatste mode trends. Ben je meer opzoek naar een casual cool stijl? Dan zijn de Cambio leggings uit de de Cambio Athletics collectie een absolute must. Met de Cambio Athletics collectie combineren de ontwerpers van Cambio comfort met design wat resulteert in sportieve leggings die zowel binnen als buiten de sportschool gedragen kunnen worden.

Cambio online bestellen

Heb je jouw perfecte Cambio broek, jeans of legging gevonden? Bestel Cambio direct online of kom naar onze winkel in Amsterdam.

Navigatie